Posts tagged política

No me gustan los políticos que ríen o que lloran. Desconfío de ellos por instinto. Si un político ríe, me pregunto qué mercancía dudosa me vendió. Si un político llora, me pregunto qué privilegio lamenta perder.
Arturo Pérez-Reverte (en Twitter, a propósito de la polémica que él mismo generó cuando calificó a Moratinos de "mierda" por llorar en su despedida como Ministro de Asuntos Exteriores, y que ha dado lugar a los llamados #perezrevertefacts)

El ajuste decretado por ZP divide al Gobierno

Interessant apunt en el blog d’Arsenio Escolar en 20minutos.

Viñeta de Erlich

La solució a la crisi… mundial.

28 de maig : Vaga general

Ja hi ha una proposta de vaga general per al 28 de maig:

http://www.facebook.com/group.php?gid=126412464039674

La sort que té el Govern d’Espanya és que molta gent no podrà fer vaga… perquè no té treball.   :-(

Articles d’opinió sobre la crisi econòmica espanyola i europea

Mentres esta mateixa vesprada els polítics espanyols es tiraven els trastos al cap en eixe circ anomenat Congrés dels Diputats, es publiquen articles interessants per entendre què està passant i què pot passar… encara:

Pareix que açò encara no s’ha acabat…  :-S

Si el clima fuera un banco, ya lo habrían salvado.
Una campanya boníssima de Greenpeace amb motiu de la pròxima cimera del clima en Copenhaguen. Podeu vore’n la resta de imàtgens.

Una campanya boníssima de Greenpeace amb motiu de la pròxima cimera del clima en Copenhaguen. Podeu vore’n la resta de imàtgens.

Un sueño en la cabeza (entrevista a Pasqual Maragall). Juan José Millás - ELPAÍS.com

Una de les malalties que més por em donaria tindre és l’Alzheimer. No és que pense molt en açò, però quan en sent parlar…

Llegint l’entrevista de Juan José Millás a Pasqual Maragall que apareix en el suplement d’El País del cap de setmana passat, he disfrutat pel personatge en sí, però he patit en aquelles parts en què es fa referència a esta malaltia neurodegnerativa. Dóna molt que pensar.

En l’article hi ha lloc per a l’esperança; s’hi donen pistes de com fer-li front… També, s’hi presenten alguns símptomes inicials com moments de diversió extravagant, com si es tornara a disfrutar amb les coses menudes. Mentres ho pugues viure aixina…

¿Qué puede haber más extraño que un alumno con una foto de Rita Barberá en la calculadora?

Rita BarberáImage by zorenne via Flickr

¿Qué puede haber más extraño que un alumno que, en la parte de dentro de la funda de la calculadora lleva una foto de Rita Barberá recortada del periódico, como si se tratase de una estampita para darle suerte en el examen?

Pues que el mismo alumno lleve en el mismo examen una camiseta del Bloc Jove (que no és que compartisca precissament espai polític amb el PP).

Esto es real.